Onze evenementen

Cuba Compagnie is beroemd om zijn evenementen!

Naast de befaamde Latin Nights op donderdagavond, heeft Cuba Compagnie een grote naam hoog te houden als het gaat om het organiseren van evenementen.

De wedstrijden van 'Oranje', het Nederlands voetbalelftal

Als het Nederlands voetbalelftal deelneemt aan een groot toernooi (EK of WK), dan vieren we in Cuba Compagnie natuurlijk ook feest!
De grote schermen en de fantastische geluidsinstallatie zorgen voor een onvergetelijke sfeer en niet zelden zet het management van Cuba Compagnie voor iedereen een rondje koud bier in, bij elk doelpunt voor Oranje!

Het jaarlijkse Halloweenfeest

Halloween, of All Hallows Eve, wordt over de hele wereld gevierd, elk jaar op 31 oktober. Traditioneel hoort daarbij dat de feestgangers zich verkleden, het liefst zo eng mogelijk!
Cuba Compagnie organiseert elk jaar, in het weekend rond Halloween, een knallend feest, met mooie prijzen voor de beste outfits.

Een privé- of bedrijfsfeest? Van harte welkom!

Bij Cuba Compagnie hebben we de ruimte en de ideeën om van wat u te vieren hebt, persoonlijk of zakelijk, iets onvergetelijks te maken. Neem contact met ons op via de contactpagina om de mogelijkheden met ons te bespreken.

2 reacties

  1. Kaj Proon
    De feesten rond Oranje zijn echt fenomenaal!! We hebben met het WK van 2014, Spanje - NL (1-5) gekeken, met een koude Bright-van-het-huis voor elk Nederlands doelpunt! Dat tikte aan... :-)

Reageer