Menu

ons menu

Cuba Compagnie is 6 dagen per week, van 17.00 tot 22.00 uur geopend voor het diner. Gesloten op woensdag.

Reserveren is aanbevolen en kan worden gedaan door te bellen naar +5997171822 of via het formulier op onze contactpagina.

Bij Cuba Compagnie proberen we iedereen te bedienen, ondanks eventuele allergieën. Als u allergieën hebt, laat het ons dan weten als u bestelt, zodat ons keukenteam extra voorzichtig kan zijn.
Al onze prijzen zijn in US Dollars, wij accepteren $100, Maestro, Visa en Mastercard. We maken u er op attent dat eventuele fooien  niet zijn inbegrepen op onze rekeningen, maar ze worden zeer op prijs gesteld.

Wij doen ons uiterste best om met plaatselijke leveranciers samen te werken om u van verse ingrediënten te voorzien, maar soms kan het gebeuren dat sommige ingrediënten niet beschikbaar zijn. In dat geval verontschuldigen wij ons bij voorbaat voor het ongemak indien een van de door u gekozen ingrediënten niet beschikbaar is.

Our Unique Items

  • Onze evenementen
    Naast de befaamde Latin Nights op donderdagavond, heeft Cuba Compagnie een grote naam hoog te houden als het gaat om het organiseren van…
    read more
  • De geschiedenis van ons gebouw
    De geschiedenis van ons gebouw. Het gebouw had oorspronkelijk een tweede verdieping die dienst deed als woning voor de schoolmeester. Tijdens het bewind…
    read more